Creveti Flambate cu Whisky

Postat pe: 24-09-2009
(1)

Ingrediente

Eu am socotit 3 creveti pe persoana deci pentru 4 persoane va trebuie:
12 creveti gri
2 dovlecei
16-20 de rosii cherry
10 cl de whisky
usturoi in pudra
piper
sare
2 linguri de ulei de masline
patrunjel verde

Mod de preparare

Dovleceii ii prajim si ii asezam pe o hartie absorbanta sau ii frigem pe gratar. Incingem uleiul si aruncam in tigaie crevetii (daca folositi o tigaie mare puteti pune toata cantitatea, daca nu pregatiti pe rand) pana devin rosiatice.

Varsam whisky peste creveti lasam putin sa se incalzeasca alcoolul si flambam. Saram, piperam si condimentam cu usturoi. Adaugam rosioarele taiate in doua, amestecam, adaugam dovleceii. Servim alaturi de orez si presaram deasupra patrunjel verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Creveti Flambate cu Whisky" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

xanora
•  26.03.2013 12:56:53

O sa ii incerc si cu whiskey, eu ii fac cu coñac si cayenne, tipic spaniol si nu conteaza soiul de creveti. Dar rosioarele alea arata yamy yamy!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Creveti Flambate cu Whisky