Crap umplut cu ciuperci si orez

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un crap de 15 kg
500 g ciuperci
400 g rosii
300 ml vin alb
cimbru
o capatana de usturoi
300 g orez
sare
piper
ulei
o ceapa
lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crap umplut cu ciuperci si orez" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crap umplut cu ciuperci si orez