Crap portughez

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

crap 15 kg
ceapa 300 g
ulei 150 g
faina 60 g
bulion de tomate 100 g
rosii 1 kg
vin alb 150 ml
verdeata 1 leg
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Crapul se curata, se spala si se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se adauga faina ramasa si se continua calirea. Se stinge cu bulion amestecat cu vin. Se asaza pestele in sos, iar peste peste se asaza rosiile taiate felii si se da tava din nou la cuptor pentru circa 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crap portughez" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crap portughez