Pestele se curata de solzi si intestine se portioneaza in bucati potrivite apoi se sareaza si condimenteaza;
Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml ulei. Peste legume asezam bucatile de peste, turnam si mustul (sau vinul) dupa care il introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit.
Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
Se serveste de preferinta cu paine proaspat scoasa din cuptor.
Pofta buna!
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii