Ciorba de Peste

Postat pe: 24-11-2009
(0)

Ingrediente

peste mic de balta (orice) 3 kg
peste mare (capete si cozi de somn sau somon, stiuca, crap etc)
telina
gulie
morcov
ceapa
praz
pastranac
patrunjel
frunze leustean
frunze patrunjel
bors
sare
piper
vegeta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Se fierbe pestele mic in apa fara sare pana se face zdrente, dupa care se strecoara si se arunca pestele pastrandu-se zeama. Se taie zarzavatul cubulete si se pune la fiert in zeama strecurata de peste pana fierbe. Se adauga borsul (1/3 din cantitatea de zeama de peste) si se dau cateva clocote. Se regleaza cu condimente dupa gust. Se introduce pestele mare si se lasa la fiert max 7 min sa se pastreze bucatile intregi. Se adauga frunzele de leustean si de patrunjel si se mai da un clocot.


Se serveste calda cu ardei iute (dupa preferinte).

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Peste