Chiftele de peste cu salsa de maioneza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500 gr peste pollack dAlaska congelat (merluciu sau alt peste alb)
4 linguri mazare din conserva
1 felie paine inmuiata in lapte
1 lingura faina
1 lingurita praf de usturoi
1 ceapa mica
1 ou +1 galbenus
patrunjel
Sosul de maioneza:
150 grmaioneza
2 linguri mustar
4 linguri smantana dulce
patrunjel tocat

Mod de preparare

Se fierbe pestele in apa cu putina sare, se lasa sa se raceasca. Cand este rece se marunteste cu furculita, se amesteca cu oul si galbenusul,ceapa calita in putin ulei, 4 linguri mazare din conserva , 1 lingura faina,felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, praful de usturoi, patrunjel, sare , piper. Se fac chiftele de marime potrivita (ies 10 bucati), se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intre timp se face o salsa din maioneza , mustar, smantana si patrunjel, cu care se servesc chiftelele calde.

Se pot face si in cuptor,se dau prin pesmet si susan (daca dorim),se pun in cuptorul cald, circa 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele de peste cu salsa de maioneza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de peste cu salsa de maioneza