Ardei Umpluti cu Ton

Postat pe: 23-06-2011
(0)

Ingrediente

2 bucati ardei grasi (marime medie)
3 felii de paine feliata sau paine mai uscata de cateva zile
2 cutii mici de ton 100 gr
2-3 fileturi ansoa
2-3 lingurite de capere
1 catel mare de usturoi sau 1 lingurita praf de usturoi
patrunjel
1 rosie
o mana de masline negre sau verzi
oregan
ulei de masline
pesmet
sare

Mod de preparare

Se inmoiae painea in lapte, se stoarce si se amesteca bine cu tonul. Se taie maslinele rondele, rosiile cubulete, caperele, patrunjelul si fileturile de ansoa se toaca marunt. Se toaca si usturoiul. Se amesteca toate cu tonul si painea.

Se sareaza dupa gust. Ardeii se taie in doua se scot semintele si filamentele. Se umplu cu compozitia, se stropesc cu ulei, se presara pesmet deasupra. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor. Se coc in cuptorul incalzit la o temperatura medie, pana se rumenesc.
Se servesc calduti dar sunt foarte buni si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Umpluti cu Ton" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Umpluti cu Ton