Ingrediente

4 oua
2 ardei copti si curatati de coaja (de preferat capia rosu)
3 rosii
branza telemea dupa gust (100-200g)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie ardeii si telemeaua marunt, rosiile si decojesc si se taie si ele marunt. Se prajesc mai intai rosiile si treptat se adauga ardeii. Cand s-au prajit binisor si s-au omogenizat se adauga branza si ouale batute. Eu nu pun sare pentru ca branza e destul de sarata.

Se serveste fierbinte cu paine.

Cantitatile folosite sunt pestru 2 persoane. De obicei fac pentru prietenul meu si pentru mine.

Ii spun torocala pentru ca asa o numea bunicul meu. Mi-o facea cand eram micuta si de la el am invatat. Foarte usor de preparat iar vara este o delicatesa.

Bunicii mele nu-i placea telemeaua asa ca ii faceam separat fara branza. Si asa e buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Torocala" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cristyd
•  20.08.2009 10:57:16

Ma bucur ca va place reteta mea :)

Ardei se pregatesc ca pentru salata de ardei copti. Eu ii coc in cuptor.

looqpool
•  20.08.2009 00:25:21

Ma bucur ca e reteta cu rosii, numai ca ma gindesc, sa incerc cu ardei subtiri...

p.s. se frig ardeii la cuptor sau in teflon?

lucia_bp
•  02.08.2009 08:32:25

Minunata reteta !
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Torocala