Se curata fasole bine, se spala, se lasa la scurs dupa care se fierbe nu prea tare (al dente) la aburi sau cum preferati.
Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul.
Intr-un castron batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute, iar in alt castron se amesteca bine faina cu laptele si branza.
Peste compozitia de faina, lapte si branza punem albusurile batute spuma si amestecate cu galbenusuri.
Adaugam ceapa si rosiile calite, la urma fasolea fiarta.
Ungem tava cu unt si tapetam cu un pic de faina si la cuptor pentru circa 30-40 minute.
Pofta buna!
Se serveste calda.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietoraveam 5 albusuri ramase stinghere prin frigider, cateva zmeurici la fel de stinghere,chef de bubuleala si pofta de dulce...
Guguluf aromatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii