Cartofii ii fierbem in coaja pana cand intra furculita usor in ei.
Ouale fierte 5 min in clocot ca sa fie vartoase.
Castravetii si gogosarii ii clatim in doua ape reci.
Ceapa curatata si taiata julien, taiem si castravetii cu gogosarii.
Toate puse intrun vas in care facem salata.
Maslinele spalate si puse in vas.
Cartofii dupa ce au fiert si sau racit curatati de coaja si taiati.
Venim cu sare si ulei de masline.
Taiem in doua lamaile si acrim dupa gust salata.
La vreme de seara o portie de salata, o placinta cu branza si un laptar de chisleag face si mortul sa tresara.
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii