Pulpe De Pui Cu Porumb Si Ardei Gras

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 pulpe mari de pui
o cutie de porumb
2 ardei grasi (ideal ar fi unu rosu si unu verde)
100ml ulei (lipseste din imagine)
1 ceapa mare rosie sau doua medii
4-5 catei de usturoi
2 linguri de miere
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura oregano uscat
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se curata pulpele, se spala si se sterg cu hartie absorbanta. Se presara cu sare si piper. Se impaneaza cu felii de usturoi. Mierea, zeama de lamaie si oregano se amesteca bine si se ung pulpele cu acest amestec. Se aseaza intr-un castron sau pe un platou si se acopera cu folie alimentara. Se pun la frigider pt. 30 min.

Intre timp se pregatesc legumele:ceapa se toaca marunt si se caleste 3-4 min. in ulei, peste ceapa se pune ardeiul t-gras spalat si taiat julien. Se prajeste cca 8 min. Se sareaza si se pipereaza, se pune si porumbul. Se mai lasa cateva minute. Totul la foc potrivit spre mic. Se scot legumele din tigaie cu o spumiera, scurgand bine de grasime si se pun intr-un castron sau pe un platou.

In grasimea ramasa se prajesc pulpele, intorcandu-le pe toate partile de 3-4 ori, din cand in cand, pana se rumenesc frumos.
Eu le-am taiat pentru ca erau prea mari. Se servesc langa legume stropite cu sosul ramas.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe De Pui Cu Porumb Si Ardei Gras" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe De Pui Cu Porumb Si Ardei Gras