Se pun 2 litri de apa cu putina sare la fiert. Cand da in clocot punem orezul. Cand e gata fiert se scurge si se pune sub un jet de apa rece, apoi e pune iar la scurs.
Intre timp punem la calit in ulei incins ceapa taiata marunt, morcovii razuiti astfel incat sa se vada feliute lungi si foarte subtiri, ardeii taiati cubulete de o jumatate de centimetru. Cand s-au calit bine punem ciupercile. Mai lasam putin 2-3 minute si apoi punem pieptul de pui taiat cubulete. Punem sarea si piperul. Amestecam ca sa nu se lipeasca. Cand e gata carnea de pui se da cratita de pe foc.
Intr-o alta cratita punem cateii de usturoi taiati marunt sa se prajeasca in putin ulei, apoi punem un strat din legumele prajite, un strat de orez si putine stafide. Repetam pana terminam cu orezul si legumele apoi amestecam bine straturile de orez si legume. Se mai lasa vreo 3 minute amestecand mereu ca sa nu se lipeasca.
Se poate servii cu acompaniat de salata
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii