Musaca de vinete si dovlecei

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1kg cartofi
100 ml ulei masline
sare
piper
800 g vinete
800 g rosii
800 g dovlecei
3 cepe
5 catei de usturoi
1kg carne tocata mixta
450g rosii in bulion
50g unt
50g faina
1l lapte
5 oua

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h:20min
Cartofii se taie felii, se pun in tava unsa cu ulei si se condimenteaza. Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 20 min. Legumele se curata si se taie felii. Se prajesc putin. Ceapa si usturoiul se toaca,se pun la calit. Se adauga carnea tocata si bulionul si se prajesc bine. Se condimenteaza. Compozitia de carne se aseaza peste cartofi si deasupra se pun rosii, vinete si dovlecei ca tiglele pe acoperis. Se topeste untul si se adauga faina, se toarna treptat laptele si se fierbe un sos.se adauga ouale, sare si piper. Se toarna sosul in tava si se coace 50 min. Se orneaza cu salvie. Mod de servire Se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca de vinete si dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca de vinete si dovlecei