Fierbi lintea (dupa ce ai tinut-o cateva ore la inmuiat in apa rece), o scurgi si dupa ce s-a racit o treci prin masina de tocat carne. In paralel cu lintea ai pus si cartofii sa fiarba in coaja. Ii cureti dupa ce au fiert si ii tai felii. Tai ceapa marunt si o calesti in ulei. Adaugi lintea, mai tii cateva minute tigaia pe foc, pui sare, piper, cimbru dupa gust.
Ungi o cratita sau o forma termorezistenta cu ulei si presari cu pesmet. Pui un strat de cartofi, unul de linte, alternativ, avand grija sa termini cu un strat de cartofi.
Amesteci bulionul cu o ceasca de apa si putina sare si torni peste cartofi. Dai musacaua la cuptor sa se rumeneasca. O servesti calda, presarata cu verdeata, insotita de muraturi sau salata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii