Musaca cu vinete, dovlecei, cartofi si carne

Postat pe: 11-07-2016
(1)

Ingrediente

Ingrediente:
2 cepe mari
700 gr carne tocata
2 vinete mari
1 dovlecel mare
300 gr telemea
legume (telina, patrunjel, morcovi, ardei rosu si verde)
1 kg cartofi rosii
pasta de ardei (din borcan pus pentru iarna)
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se curata de coaja si se taie felii. Vinetele si dovlecelul se curata de coaja, se taie felii si se prajesc putin in ulei in tigaie pana se inmoaie putin. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu legumele (eu am avut legume la congelator), cu putina sare pana se inmoaie putin apoi adaugam carnea tocata si se mai lasa pe foc cam 20-25 minute pana se patrunde bine carnea. Sa nu uitam si de pasta de ardei cam 1 lingura buna.
Intr-o tava mai mare unsa cu unt putin punem un strat de cartofi, branza, vanata, dovlecel apoi carne, branza si iar un strat de cartofi, vanta, dovlecel, carne, branza deasupra sa raman cartofi si branza. Se da la cuptor circa 30-35 minute pana capata o culoare maronie.
Este o mancare foarte satioasa si gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca cu vinete, dovlecei, cartofi si carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicolenicole
•  13.07.2016 15:16:32

Cred ca am sa o incerc si eu ...ce bine arata.....si ce de legume...super.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca cu vinete, dovlecei, cartofi si carne