Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema uniforma. Se pune compozitia intr-un pos, cu spit de dimensiuni mici si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.
Se servesc ca atare sau se folosesc la decorat preparete reci.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDulceața de fragi este o delicatesă între dulcețuri și se face chiar mai ușor și mai repede decăt cea de...
Dulceata de fragiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii