Punem snitelele de soia la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 20 minute de cand da apa in clocot. Le lasam la scurs dupa ce sunt fierte.
Incingem uleiul de masline in tigaia de teflon si prajim bucatile de soia. Merele le curatam, le taiem cubulete si le adaugam la bucatile de soia prajite. Turnam peste sosul de soia, condimentam cu piper mozaic proaspat macinat, cu sare adaugand in acest moment si ardeiul iute feliat. Lasam la foc sa se imbine aromele pret de cateva secunde, stropim cu putina zeama de lamaie dupa care putem servi fripturica.
Pofta Buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii