Fasole verde

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Fasole verde

Ingrediente

  • 800 g fasole verde conservata
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se pune la calit ceapa taiata marunt solzisori, ardeii curatati si taiati julien cu sare pana se inmoaie putin. Se adauga rosia taiata in cuburi mai maricele usturoiul taiat marunt si fasolea verde. Se adauga doua pahare de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa . La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt . Se pipereaza dupa gust si se serveste calda!
Poate fi folosita si drept garnitura sau mancata ca atare in perioada de post sau cura de slabire!
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate