Ciorba de Legume cu Galuste de Ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 ardei gras
o ceapa mica uscata
1 legatura ceapa verde
o bucata telina
2 oua
100g smantana (eu am folosit sana)
3 rosii
o cana bors
1 legatura patrunjel verde
2 linguri ulei
3 linguri faina
sare
2,5 l apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata zarzavatul Se toaca marunt morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul si se pun la fiert. Peste cca 15' se adauga ceapa verde tocata.

Se toaca marunt ceapa uscata si ciuperciele; se calesc in ulei +2 linguri apa. Cand s-au racit se amesteca cu faina si 1 ou. Din aceata compozitie se fac galusatele si se pun in oala cu ciorba.
Se fierbe borsul.

Roisiile se oparesc, se curata de coaja, se toaca marynt si se fierb 10 min. Cu putina apa.

Cand au fiert galustele se paseaza rosiile, se pune borsul, se potriveste gustul de sare. Se mai da un clocot.

Se drege cu galbenusul celullalt ou amnestecat frecat cu smantana. Se presara patrunjelul tocat
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Legume cu Galuste de Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

moniq
•  01.09.2011 14:23:10

Lipseste cantitatea de ciuperci. Exact ceea ce era mai important.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Legume cu Galuste de Ciuperci