- pregatiti un piure de cartof simplu (cartof fiert si apoi strivit cu furculita, cu unealta pentru piure sau chiar ras pe razatoarea mare) , adaugati oul, cascavalul, sare si piper
- faceti bile din aceasta compozitie si le asezati intr-o tava unsa cu ulei, le lasati in cuptorul deja incalzit si la fioc mare, maxim la cuptorul vostru pina cind prind crusta aurie
- intr-o tigaie puneti ulei, ceapa rasa (cit va place) ardeiukl gras taiat in felii foarte subtiri, sale, piper, pulpa de rosiii si daca vreti sau va pare ca sosul e prea gros adaugati putina apa sau vin
- lasati sa fiarba pe foc pina cind scade apoi il varsati pe linga chifttelele de cartof, adaugati patrunjel, rozmarin sau ce vreti voi si mai lasati citeva minute (5 min maxim) in cuptor..
Serviti cald sau rece
Atentie caci aceste chiftele sunt foarte moi si fine deci se rup usor cind le scoateti din tava
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCeva rapid si buuuun. Cel putin asa au zis piticii mei, ca-i tare, tare bun :)
Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaverReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii