Ardei Umpluti cu Carne

Postat pe: 19-07-2016
(0)

Ingrediente

1 kg carne tocata de porc
ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei)
1 morcov ras
1 ceapa mare sau 2 mici
sare
piper
marar
patrunjel
1 cescuta cu orez
2 oua
1 lingurita de faina diluata intr-o cescuta de apa
2 linguri de bulion

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se amesteca bine carnea cu morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, orezul spalat bine, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.
Umplem ardeii cu aceasta compozitie. Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.
Pentru un gust mai bun, se rumenesc un pic in putin ulei, apoi se acopera cu apa cat sa-i acopere si se lasa la fiert aprox. o ora.

Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. o punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.

Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata proaspata, pentru a-i potenta aroma.


Pofta Buna!

Timp total: 1h 10min
Portii: 7

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne. Html
Se pot servi alaturi de salata de sfecla rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Umpluti cu Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Umpluti cu Carne