Ardei Umpluti cu Brinza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 1/2 kg branza telemea
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri unt
  • marar verde tocat
  • 2 linguri gris
  • putin piper alb
  • 2 oua
  • 10 ardei grasi
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se framanta branzeturile si se amesteca. Se adauga smantana, grisul, piperul, mararul verde tocat marunt, ouale, 1 lingura unt si ceapa tocata neprajita.

Ardeii se spala se taie se taie un capacel de la codita si se umplu cu compozitia. Se aseaza intr-o cratita, se pune putina sare, se toarna apa cit sa-i acopere. Se adauga 1 lingura de unt si se introduc la cuptor.

Cind sunt gata fierti si apa a mai scazut se servesc cu smantana.
POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa