Ardei Umpluti cu Brinza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 1/2 kg branza telemea
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri unt
  • marar verde tocat
  • 2 linguri gris
  • putin piper alb
  • 2 oua
  • 10 ardei grasi
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se framanta branzeturile si se amesteca. Se adauga smantana, grisul, piperul, mararul verde tocat marunt, ouale, 1 lingura unt si ceapa tocata neprajita.

Ardeii se spala se taie se taie un capacel de la codita si se umplu cu compozitia. Se aseaza intr-o cratita, se pune putina sare, se toarna apa cit sa-i acopere. Se adauga 1 lingura de unt si se introduc la cuptor.

Cind sunt gata fierti si apa a mai scazut se servesc cu smantana.
POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc