Ingrediente
● 500 g crauti adica varza murata taiata fideluta |
● 450 g carne macinata porc |
● 200 g orez |
● jambon |
● sare, marar, cimbru |
Mod de preparare
Am calit crauti cam 20 minute impreuna cu cimbrul si mararul, intre timp am fiert cam de jumatate orezul in apa sarata, dupa ce am scurs orezul de apa, am inceput sa formez straturi, unul de crauti , unul de carne macinata cruda, unul de orez, daca va place puneti si feliute de jambon tot asa pana se termina ingredientele.
Dati la cuptor, 190 grade, stropind nitel cu ulei...din cand in cand amestecati si va ametiti cu mirosul...catre sfarsit, adica dupa cam 30 minute puneti pe deasupra feiute de jambon mai lasati nitel la cuptor pana se rumenesc si serviti acoperita cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Varza a la Cluj" nu uita sa ii faci un review.
Dati la cuptor, 190 grade, stropind nitel cu ulei...din cand in cand amestecati si va ametiti cu mirosul...catre sfarsit, adica dupa cam 30 minute puneti pe deasupra feiute de jambon mai lasati nitel la cuptor pana se rumenesc si serviti acoperita cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Varza a la Cluj" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
sexii
• 30.09.2012 20:43:18
Pt. Reginela!
Daca ai fi fost atenta la ingrediente ,ti-ai fi dat seama ce inseamna acel cuvant .
reginella
• 26.01.2012 12:56:52
As avea o rugaminte pentru cei care posteaza retete aici si pe alte site-uri: sa foloseasca expresii si cuvinte romanesti, pe intelesul tuturor. De ex. cuvantul "crauti" nu imi este cunoscut sau cel putin nu este folosit in zona mea, pana am cautat in dictionar ce inteles are, mi-a trecut cheful da gatit :)
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 15.09.2016 19:24:11
Carnea se toaca manual sau mecanic, de aceea se spune "carne tocata", nu "macinata".