Varza a la Cluj

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

500 g crauti adica varza murata taiata fideluta
450 g carne macinata porc
200 g orez
jambon
sare, marar, cimbru

Mod de preparare

Am calit crauti cam 20 minute impreuna cu cimbrul si mararul, intre timp am fiert cam de jumatate orezul in apa sarata, dupa ce am scurs orezul de apa, am inceput sa formez straturi, unul de crauti , unul de carne macinata cruda, unul de orez, daca va place puneti si feliute de jambon tot asa pana se termina ingredientele.

Dati la cuptor, 190 grade, stropind nitel cu ulei...din cand in cand amestecati si va ametiti cu mirosul...catre sfarsit, adica dupa cam 30 minute puneti pe deasupra feiute de jambon mai lasati nitel la cuptor pana se rumenesc si serviti acoperita cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Varza a la Cluj" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

liviuemil
•  15.09.2016 19:24:11

Carnea se toaca manual sau mecanic, de aceea se spune "carne tocata", nu "macinata".

sexii
•  30.09.2012 20:43:18

Pt. Reginela!

Daca ai fi fost atenta la ingrediente ,ti-ai fi dat seama ce inseamna acel cuvant .

reginella
•  26.01.2012 12:56:52

As avea o rugaminte pentru cei care posteaza retete aici si pe alte site-uri: sa foloseasca expresii si cuvinte romanesti, pe intelesul tuturor. De ex. cuvantul "crauti" nu imi este cunoscut sau cel putin nu este folosit in zona mea, pana am cautat in dictionar ce inteles are, mi-a trecut cheful da gatit :)

weisthal_mihaela
•  11.03.2011 16:17:22

Am facut. Foarte bun.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Varza a la Cluj