Tochitura olteneasca cu mamaliguta

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 gr pulpa de porc
100 gr costita afumata
200 gr ciuperci
1 ardei gras
2 cepe
150 ml suc de rosii
3 catei de usturoi
100 ml ulei
sare, piper

Mod de preparare

Se taie pulpa de porc cubulete. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.

Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.

Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc mic. Se adauga si usturoiul tocat, carnea si costita si se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna.

Se serveste tochitura cu mamaliguta, se poate presara cu patrunjel verde tocat si eventual cu cascaval razuit cine doreste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tochitura olteneasca cu mamaliguta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgicaadrianbabanau
•  09.12.2009 21:02:33

arata foarte bine o sa incerc si eu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tochitura olteneasca cu mamaliguta