Tochitura Bucovineana

Postat pe: 05-07-2011
(0)

Ingrediente

500 g pulpa de porc
taiata bucatele
500 g carnati proaspeti, afumati
500 g costita afumata (bacon), optional
250 g slanina afumata
4 cepe mari sau 4- 6 legaturi de ceapa verde
10 catei de usturoi
1 lingura untura de porc sau ulei
sare
piper

Mod de preparare

Rumeniti in untura incinsa slanina taiata feliute, adaugati bucatelele de carne, de costita (bacon) si lasati pe foc, amestecand continuu, pana ce slanina incepe sa se topeasca. Puneti apa cat sa le cuprinda si lasati acoperit, la foc mic spre potrivit, amestecand ocazional.

Dupa circa 20 min adaugati carnatii taiati bucatele. Fierbeti in continuare cu vasul descoperit, pana ce carnea este aproape facuta, usor rumenita si sosul scazut, adica sa ramana doar grasimea. In timpul fierberii, daca este necesar, completati cu cate putina apa fierbinte.

Spre sfarsit, adaugati ceapa pestisor si usturoiul feliat. Caliti impreuna inca 10 min, amestecand mai des.
Sarati si piperati, dupa gust.

Serviti cat este cald, simplu sau cu garnitura de mamaliga, ori mamaliga de cartofi si o salata de sezon sau muratura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tochitura Bucovineana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tochitura Bucovineana