Ingrediente

pulpa de porc 700gr
costita 400gr
ficat porc 500gr
carnati afumati 400gr
rosii in bulion 1 borcan de 700gr
sare
piper
usturoi (dupa gust)
branza de burduf
mamaliguta
cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii

Mod de preparare

Pulpa de porc si costita (fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei. Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta.

Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min. Din cand in cand adaugam cate putina apa sa nu se arda.

Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper. La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat. Lasam la foc mic inca vreo 10 min.

Pofta mare! ! !
Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf. . .
Se mai poate pune si un ou ochi (ai mei nu au mai vrut).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tochitura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

wedutza
•  11.03.2010 14:32:11

foarte bun ........ bravo....felicitari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tochitura