Tocanitza din Piept de Pui

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 cepe
1 morcov
8 linguri ulei
1 piept de pui
piper
vegeta
ketchup
frunze de atrunjel

Mod de preparare

Cepele se taie bucatele, morcovul rondele, se calesc in aproximativ 8 linguri de ulei si putina apa.

Carnea se taie cubulete iar cand ceapa si morcovul e calit se adauga si carnea, se lasa putin sa se caleasca si ea iar apoi se pune apa cat sa treaca peste ea. Cand e aproape gata se pun si condientele (piper, vegeta, ketchup). se mai lasa putin iar apoi se pun frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se poate servi ca sos pentru macaroane sau spaghete, ca garnitura pentru cartofi preparati in diferite feluri sau alaturi de orez.

Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanitza din Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanitza din Piept de Pui