Spalam carnea, o tamponam pentru a fi uscata si o taiem cubulete.
O punem la calit intr-o cratita, in untura incinsa. Cand se rumeneste, adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie.
Adaugam ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna, adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute.
Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei, condimentele si frunza de dafin.
Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.
La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii