Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza.
Curatam ceapa ,o spalam si o taiem solzisori.
Curatam ardeii, ii spalam si ii taiem cubulete.
Cand pipotele sunt fierte pe jumatate,le scoatem si le lasam la scurs.Supa rezultata o vom folosi la tocanita.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa. Cand ceapa se inmoaie, adugam pipotele si le calim cateva minute impreuna. Punem si ardeiul, amestecam si adaugam frunza de dafin, boia si piper.
Turnam supa si sucul de rosii cat sa acopere pipotele si dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute, pana supa scade si sosul se ingroasa.Spre final potrivim gustul de sare .Cand mancarea este gata, adaugam patrunjel tocat.Pofta buna!!
Se serveste calda, cu mamaliguta si muraturi
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii