Tocanita de ciuperci cu piept de pui

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

1 piept de pui dezosat (taiat cubulete)
1/2kg ciuperci proaspete
1 ceapa potrivita
1 lingura faina
1 lingura pasta de rosii
2-3 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
1 cescuta de ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se caleste ceapa si usturoiul in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga pieptul de pui si se caleste pina isi schimba culoarea, dupa care adaugam ciupercile taiate, le calim si pe ele putin, saram si piperam dupa gust, adaugam 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 15 min.

Faina, pasta de rosii se amesteca cu 1 ceasca de apa si se adauga peste ciuperci, mai fierbem aproximativ 10-15min., pana se leaga sosul.
Se serveste calda alaturi de mamaliga

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yncredybylul
•  24.03.2012 13:36:51

ok retzeta este destul de simpla ,darr nu intzeleg ce cauta FAINA in retzeta?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de ciuperci cu piept de pui