Tocanita de ciuperci cu piept de pui

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

1 piept de pui dezosat (taiat cubulete)
1/2kg ciuperci proaspete
1 ceapa potrivita
1 lingura faina
1 lingura pasta de rosii
2-3 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
1 cescuta de ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se caleste ceapa si usturoiul in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga pieptul de pui si se caleste pina isi schimba culoarea, dupa care adaugam ciupercile taiate, le calim si pe ele putin, saram si piperam dupa gust, adaugam 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 15 min.

Faina, pasta de rosii se amesteca cu 1 ceasca de apa si se adauga peste ciuperci, mai fierbem aproximativ 10-15min., pana se leaga sosul.
Se serveste calda alaturi de mamaliga

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yncredybylul
•  24.03.2012 13:36:51

ok retzeta este destul de simpla ,darr nu intzeleg ce cauta FAINA in retzeta?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de ciuperci cu piept de pui