Tocanita Bihoreana

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500 gr carne porc (pulpa)
2 oua
250 ml vin alb
250 ml bulion(sau pasta de rosii 2 linguri )
200 ml ulei(sau untura de porc)
piper macinat, sare, boia
250 gr creier porc
500 gr ciuperci proaspete
3 cepe
800 gr mazare de la conserva (normal se pune mazare proaspata fiarta )
1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivite, se sareaza si pe 100 ml de ulei se inabusa si se adauga apoi apa cat sa-l acopere si se lasa as fiarba la foc mic pana se inmoaie si ajunge inapoi pe untura si se pune deoparte.

Creierul il oparim in apa cu sare la care punem si un pic de otet , il scoatem si il taiem bucati mai marunte.

In cantitatea de ulei ramasa (eu am adaugat si o lingura de untura ) se caleste ceapa , ciupercile taiate marunt se adauga bulionul, piper, sare, boia , creierul taiat , mazarea si jumate de legatuta de patrunjel verde tocat marunt si il lasam asa 15 minute la calit amestecand mereu.

Dupa cele 15 minute adaugam vinul , cele 2 oua proaspete si cealalta jumate de patrunjel amestecand energic in cratita si apoi totul se rastoarna peste carne si impreuna se lasa sa mai dea in clocot cca 5-10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita Bihoreana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita Bihoreana