Tocana cu carne de miel

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

carne de miel 750 g
ulei 150 g
rosii 300 g
cartofi 600 g
ciuperci 200 g
ceapa 200 g
cimbru 1/2 fir
usturoi 20 g
faina 20 g
verdeata 2 leg
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata carnea de miel de pielite, se spala, se taie bucati, cate 4-5 la portie, se sareaza si se prajeste in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt. O data calita ceapa se adauga rosiile taiate cuburi, curatate de pielita si seminte si se mai trag cateva minute. Se adauga faina, mujdeiul de usturoi, cimbrul, piperul (boabe) si sarea. Se stinge cu apa fierbinte si se da vasul la cuptor. Se calesc ciupercile in ulei. Cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii taiati cuburi, ciupercile taiate felii si se da vasul din nou la cuptor pentru 30 min. La sfarsit se adauga verdeata tocata si se mai dau cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana cu carne de miel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana cu carne de miel