Toba de casa - disznosajt

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1/2 cap porc
4 limbi porc
3 inimi
cca 400 gr sorici
sare, usturoi
piper boabe, si macinat
boia

Mod de preparare

Se fierbe capul, limba, inima si soricul in apa cu sare, piper boabe, usturoi 1 capatana.

Cand totul e fiert se scoate se lasa la racit ,se curata limba si se taie totul in fasii de 1-1.5 cm. Asezam materia prima astfel sectionata intr-un vas si il codimentam cu sare, piper macinat, un pic de boia cca. 1 lingurita cu varf si usturoi pisat dupa gust care in prealabil il amestecam cu un pic de zeama de pe fiertura.

Se amesteca totul bine si se baga in pungi de plastic mai inguste pe care le intepam cu un ac in mai multe locuri sa se scurga grasimea si se aseaza apoi totul in flacoane de plastic de 2 l la care le taiem partea mai ingusta, legam punga la capat cat mai jos.

Se lasa cca 20 minute la temperatura camerei si apoi se pune la rece.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Toba de casa - disznosajt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Toba de casa - disznosajt