Pastele:
Se pune la fiert apa cu sare, cand fierbe in clocot puneti spaghetele si mai lasati-le cateva minute, dupa care scurgeti apa si adaugati putin unt, le amestecati si le lasati acoperite sa stea calde.
Sosul:
Puneti putin ulei intr-o tigaie si il lasati sa se incalzeasca, dupa care adaugati ceapa taiata solzisori, gogosar rosu, boia dulce, sare, piper si delikat si le lasati sa se caleasca vreo 10-15 minute la foc foarte mic. Dupa aceea adaugati ficateii de pui, ii lasati cateva minute si apoi adaugati putina apa si rosii taiate cubulete si decojite.
Dupa ce au fiert bine tot la foc mic puneti mujdei de usturoi si il mai lasati 2-3 minute.
Se servesc spaghetele asezate pe o farfurie langa sosul cu ficatei.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAceste pulpe merg perfect gatite pe gratar, in aer liber, dar la fel de bine pot fi gatite si acasa, la tigaia grill! ...
Pulpe superioare si garnitura de cartofi cu ceapa verde si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii