Pastele:
Se pune la fiert apa cu sare, cand fierbe in clocot puneti spaghetele si mai lasati-le cateva minute, dupa care scurgeti apa si adaugati putin unt, le amestecati si le lasati acoperite sa stea calde.
Sosul:
Puneti putin ulei intr-o tigaie si il lasati sa se incalzeasca, dupa care adaugati ceapa taiata solzisori, gogosar rosu, boia dulce, sare, piper si delikat si le lasati sa se caleasca vreo 10-15 minute la foc foarte mic. Dupa aceea adaugati ficateii de pui, ii lasati cateva minute si apoi adaugati putina apa si rosii taiate cubulete si decojite.
Dupa ce au fiert bine tot la foc mic puneti mujdei de usturoi si il mai lasati 2-3 minute.
Se servesc spaghetele asezate pe o farfurie langa sosul cu ficatei.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii