Se taie carnea ca pentru snitel, se bate cu ciocanul, se presara sare si piper, pe urma se prajeste intr-o tigaie in care s-a pus ulei, pana devine albicioasa, se scoate si in uleiul in care s-a prajit se adauga ceapa taiata solzisori se lasa la prajit pana devine sticloasa.
Cand este gata se adauga carnea peste ea si o canita de apa, se acopera tigaia si se lasa la inabusit pana scade apa.
Se poate servi simpla sau cu garnitura de: cartofi naturi, pilaf de orez sau legune sotate. La fetele mele le place cu cartofi prajiti
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii