Shaworma preparata in casa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lipia:
  • faina,
  • malai,
  • sare,
  • drojdie,
  • Compozitia:
  • sos de usturoi,
  • maioneza,
  • ketchup picant,
  • carne de pui sau oaie taiata fidea, condimentata si prajita,
  • castraveti murati,
  • ceapa rosie,
  • cartofi prajiti

Mod de preparare

Se pune drojdia cu putin zahar si apa calda 5 min la loc cald. Se amesteca faina (80%) si malaiul (20%), se adauga sare, drojdia dizolvata si se framanta un aluat mai tare. Se incinge la foc mic o plita sau tigaie de teflon. Se intinde foaie subtire cat sa incapa pe plita. Se adauga compozitia de shaorma.
Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa