Sarmalute in Foi de Vita

Complexitate
redusa
Sarmalute in Foi de Vita

Ingrediente

  • 700g carne de vita
  • 150g orez
  • 3 morcovi potriviti
  • 5 cepe
  • 2 oua
  • 1 leg patrunjel
  • 1 leg marar
  • piper
  • sare
  • foi de vita
  • 3 lg pasta de tomate
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Intr-un vas se pune carnea tocata se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica, orezul spalat, ouale, pasta de tomate, verdeata tocata fin, piper sare si se amesteca pana se leaga.

Pe fiecare foaie de vita se pune aproximativ 30 gr compozitie se ruleaza si capetele se introduc in interior. Itr-o cratita se aseaza sarmalutele se completeaza cu apa pana depaseste sarmalutele si se introduce la cuptor la foc potrivit pana fierb.

Se servesc cu smantana deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa