Ingrediente
● carne de porc |
● 2 cepe |
● orez |
● 1 morcov |
● cimbru |
● bulion |
● smantana |
● foi de vita (murate) |
Mod de preparare
Carnea se toaca si se amesteca cu ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare, orez, cimbru, se condimenteaza dupa gust, apoi carnea se impacheteaza in foile de vita si se aseaza in oala.
Deasupra se pune bulionul frecat in putina apa, se acopera cu frunze de vita si se da la cuptor.
Frunzele de vita gata murate din comert sunt foarte sarate, deci atentie la cata sare puneti.
Se serveste cu smantana. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sarmale in Foi de Vita" nu uita sa ii faci un review.
Deasupra se pune bulionul frecat in putina apa, se acopera cu frunze de vita si se da la cuptor.
Frunzele de vita gata murate din comert sunt foarte sarate, deci atentie la cata sare puneti.
Se serveste cu smantana. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sarmale in Foi de Vita" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany