Salata de Farro (triticum Dicoccum) cu Carne de Vita

Postat pe: 08-08-2013
(0)

Ingrediente

200 gr farro (Triticum dicoccum)
carne de vita fiarta din supa
3 morcovi mari
sare
pulpa de la 2 ardei copti curati, amestecati cu ulei
otet
zahar si catei de usturoi taiati in jumatati, lasati in zeama acoperiti la frigider toata dimineata
zeama de la ardeii copti (deci uleiul aromatizat ca mai sus)
1 legatura de patrunjel verde tocata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Am fiert farro 5 min in oala minune caci asa scria pe cutie, impreuna cu morcovii curatati si taiati felii subtirele (depinde de grosimea feliei ca sa fie foarte fiert sau mai crocant, eu il prefer asa la jumatatea drumului, oricum morcovii se maninca si cruzi).

Am taiat in bucati mai mici carnea, in fisii ca niste chibrite ardeiul copt si am tocat patrunjelul

Reteta pentru ardei copti o gasiti aici.

Am amestecat intr-un castron toate ingredientele si am varsat sosul de la ardeii copti trecut prin sita sa nu scape vreun simbure

Am amestecat totul bine si servit.. este satios, sanatos si foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Farro (triticum Dicoccum) cu Carne de Vita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Farro (triticum Dicoccum) cu Carne de Vita