Rulouri din Piept de Pui cu Branza Cedar

Postat pe: 02-02-2013
(0)

Ingrediente

Pt 2 rulouri
1 piept de pui dezosat
50 gr unt
8 foi de spanac ori salata
rosii uscate conservate in ulei de maslina
2 catei de usturoi
50 gr cedar
sare, piper
faina
pesmet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein;

- se sareaza si pipereaza;
- se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune);

- deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar;
- se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora;
- se scot si se trec prin faina ou si pesmet;

- se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta;
- se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute.

Pofta buna!
Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri din Piept de Pui cu Branza Cedar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri din Piept de Pui cu Branza Cedar