Se feliaza pieptul de pui nu prea gros, se da de sare si piper, si se intinde pe o suprafata iar deasupra se pune o felie de sunca si una de branza iar deasupra o fasie de ardei gras. Se ruleaza si se infinge o scobitoare. Se dau la cuptor cu putin ulei, iar deasupra se presara usturoi si patrunjel si putina apa.
Se serveste ca atare sau cu cartofi natur.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii