Ingrediente
● 5 felii de piept de curcan sau pui |
● 1/2 ceapa |
● o tulpina de telina verde |
● un morcov |
● 1-2 catei de usturoi |
● 5 fasii de ardei gras |
● 33 cl bere blonda |
● 2 linguri de smantana |
● sare si piper |
● salvie, rozmarin |
● patrunjel |
● ulei de masline |
Mod de preparare
Bateti carnea ca sa obtineti o fellie mai lata si destul de subtire, sarati si puneti in mijloc o fasie de ardei gras, rasuciti facand un rulou si inchideti cu o scobitoare (care se va scoate la sfarsit).
Intr-o tigaie puneti cateva linguri de ulei de masline. Eu am pus 3 linguri, puneti ceapa, morcovul si telina tocate marunt, caliti, adaugati rulourile. Puneti cateva frunze de salvie sau o crenguta de rozmarin, usturoiul taiat in doua (apoi il scoateti) rumeniti rulourile pe ambele parti. Adaugati berea si lasati sa fiarba la foc mediu.
Cand sosul incepe sa scada, adaugati smantana, lasati pe foc inca 5-10 minute, sarati si piperati. Daca scade mult sosul, adugati putina supa de zarzavat. La sfarsit, inainte sa stingeti focul puneti patrunjel proaspat tocat.
Serviti rulourile calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulouri Din Piept de Curcan in Sos de Bere" nu uita sa ii faci un review.
Intr-o tigaie puneti cateva linguri de ulei de masline. Eu am pus 3 linguri, puneti ceapa, morcovul si telina tocate marunt, caliti, adaugati rulourile. Puneti cateva frunze de salvie sau o crenguta de rozmarin, usturoiul taiat in doua (apoi il scoateti) rumeniti rulourile pe ambele parti. Adaugati berea si lasati sa fiarba la foc mediu.
Cand sosul incepe sa scada, adaugati smantana, lasati pe foc inca 5-10 minute, sarati si piperati. Daca scade mult sosul, adugati putina supa de zarzavat. La sfarsit, inainte sa stingeti focul puneti patrunjel proaspat tocat.
Serviti rulourile calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulouri Din Piept de Curcan in Sos de Bere" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany