Rulouri Din Piept de Curcan in Sos de Bere

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

5 felii de piept de curcan sau pui
1/2 ceapa
o tulpina de telina verde
un morcov
1-2 catei de usturoi
5 fasii de ardei gras
33 cl bere blonda
2 linguri de smantana
sare si piper
salvie, rozmarin
patrunjel
ulei de masline

Mod de preparare

Bateti carnea ca sa obtineti o fellie mai lata si destul de subtire, sarati si puneti in mijloc o fasie de ardei gras, rasuciti facand un rulou si inchideti cu o scobitoare (care se va scoate la sfarsit).

Intr-o tigaie puneti cateva linguri de ulei de masline. Eu am pus 3 linguri, puneti ceapa, morcovul si telina tocate marunt, caliti, adaugati rulourile. Puneti cateva frunze de salvie sau o crenguta de rozmarin, usturoiul taiat in doua (apoi il scoateti) rumeniti rulourile pe ambele parti. Adaugati berea si lasati sa fiarba la foc mediu.

Cand sosul incepe sa scada, adaugati smantana, lasati pe foc inca 5-10 minute, sarati si piperati. Daca scade mult sosul, adugati putina supa de zarzavat. La sfarsit, inainte sa stingeti focul puneti patrunjel proaspat tocat.
Serviti rulourile calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri Din Piept de Curcan in Sos de Bere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri Din Piept de Curcan in Sos de Bere