Rulouri de Carne cu Carnat

Postat pe: 03-06-2011
(1)

Ingrediente

2 pulpe de pui dezosate (se poate folosi si piept de pui sau pulpa de curcan)
2 crenvursti afumati (merg si neafumati)
2 bucati dintr-un ardei gras urias si copt
ulei
sare
mirodenii dupa gust
scobitori pt fixare

Mod de preparare

Am dezosat pulpele, am batut carnea, sarat, condimentat, asezat ardeiul gras copt si curatat de pielita cit m-am priceput, apoi am pus crenvustiul pe care eu l-am trecut putin la microunde dar nu era nevoie ... am prins cu scobitori si am taiat.

Evident ca nu am dezosat bine caci s-a cam franjurit carnea mea ... deci e ideal sa folositi o bucata de carne mai intreaga.

Apoi le-am prajit in tigaie cu foarte putin ulei. Se putea se putea si fara uleri, pe grill.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri de Carne cu Carnat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adrianabunta
•  19.11.2012 13:48:13

Bun...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri de Carne cu Carnat