Rulade de vitel cu branza Camembert

Postat pe: 16-04-2008
(0)

Ingrediente

100 gr ciuperci proaspete
1 ceapa
4 linguri unt de gatit
150 gr branza Camembert
patrunjel
sare
piper
8 snitele de vitel a cate 80 de grame fiecare
150 ml supa clara de carne

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se caleste ceapa tocata marunt, impteuna cu ciupercile in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete si patrunjelul tocat.
Carnea se sareaza, se pipereaza, fiecare snitel se unge pe o parte cu umplututa de mai sus si se ruleza, fixandu-se cu cate o scobitoare sau legandu-se cu ata alimentara.
Se prajesc pe fiecare parte pana devin aurii, se toarna peste ele supa clara de carne si se fierb acoperite circa 10 minute.
Se servesc fierbinti, impreuna cu sosul rezultat si garnisite cu patrunjel proaspat tocat, alaturi de o garnitura la alegere(gratin de cartofi cu zucchini ar fi f. indicat).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulade de vitel cu branza Camembert" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulade de vitel cu branza Camembert