Se amesteca carnea tocata cu pesmetul, 1 ou, ceapa razuita pe razatoarea mica, cascavalul, patrunjelul si se potriveste de sare si piper.
Se intinde carnea in forma dreptunghiulara si se pun cele 4 oua(fierte tari) pe lung apoi se ruleaza carnea in jurul lor. Praporul se infasoara in jurul ruladei.
Se stropeste cu ulei de masline o tava termorezistenta si se aseaza rulada.
Se da la cuptor... eu am tinut-o in jur de o ora la 190 C doar cu rezistenta inferioara - caldura difuzata numai din partea de jos a cuptorului(eu am cuptor electric cu rezistenta inferioara si superioara) apoi inca 30min cu ambele rezistente pentru a se rumeni si deasupra. Vedeti si voi...va orientati in privinta timpului ptr ca depinde de cuptor. Cine are cuptor normal nu este nici o problema...
Am servit rulada cu garnitura de piure de cartofi si salata verde cu rosii si ceapa.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii