Rulada cu oua

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg carne tocata de porc
1 cana pesmet
5 oua
4 linguri cascaval razuit
patrunjel tocat
1 ceapa razuita
sare, piper
prapor

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu pesmetul, 1 ou, ceapa razuita pe razatoarea mica, cascavalul, patrunjelul si se potriveste de sare si piper.

Se intinde carnea in forma dreptunghiulara si se pun cele 4 oua(fierte tari) pe lung apoi se ruleaza carnea in jurul lor. Praporul se infasoara in jurul ruladei.

Se stropeste cu ulei de masline o tava termorezistenta si se aseaza rulada.

Se da la cuptor... eu am tinut-o in jur de o ora la 190 C doar cu rezistenta inferioara - caldura difuzata numai din partea de jos a cuptorului(eu am cuptor electric cu rezistenta inferioara si superioara) apoi inca 30min cu ambele rezistente pentru a se rumeni si deasupra. Vedeti si voi...va orientati in privinta timpului ptr ca depinde de cuptor. Cine are cuptor normal nu este nici o problema...

Am servit rulada cu garnitura de piure de cartofi si salata verde cu rosii si ceapa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu oua" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu oua