Cum procedam: 
 -spalam rosiile,le taiem capacelul si cu ajutorul unei lingurite scoatem pulpa 
 -separata calim ceapa in ulei,dupa care adaugam carnea tocata si cateva linguri de apa.Lasam sa se inabuse putin 
 -Apoi adaugam orezul fiert separat, oulae batute,verdeata tocata,sare,piper 
 -cu aceasta conpozitie umplem rosiile 
 -le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor,cca 25 min 
 -se pot stropi spre final rosiile cu o ceascuta de vin 
 -se pot servi cu smantana .

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii