Rosii (Galbene) Umplute

Postat pe: 09-08-2011
(0)

Ingrediente

carne amestec pentru chiftele - 250g
ceapa - 2 buc
usturoi - 3-4 catei
morcov - 3 buc
rosii (pt sos) - 3 buc
rosii (galbene pt umplut) - 5 buc
sare, piper, condimente - dupa gust
cascaval ras - 100 g
marar - 1 leg
vinete rondele - 10 buc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Am taiat ceapa mica si am sotat-o in putin ulei, dupa care peste ea am adaugat amestecul de carne tocata si am prajit-o impreuna, la final adaugind si usturoiul taiat mic mic. Am asezonat cu sare piper si alte arome ... in paralel am fiert rosiile taiate mici pina cind au fost gata pentru afi blend-ate, am asezonat cu sare si piper.

Morcovii i-am facut pure. Rosiile galbene le-am scobit cu o lingura si le-am umplut cu mixul de carne si ceapa, peste care am pus cascaval si le-am dat la cuptor pentru 15 minute. Vinetele taiate fin cam 1-1, 5 mm grosime, le-am uns cu ulei si le-am rumenit in tigaie.

Am montat folosind doua cercuri de marimi diferite tangente in felul urmator: pure-ul de morcov in mijloc iar sosul de rosii in afara. Peste pure-ul de morcov am pus o felie de vinete si deasupra rosia umpluta. Am adaugat si putin marar pentru contrast.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii (Galbene) Umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii (Galbene) Umplute