Am taiat ceapa mica si am sotat-o in putin ulei, dupa care peste ea am adaugat amestecul de carne tocata si am prajit-o impreuna, la final adaugind si usturoiul taiat mic mic. Am asezonat cu sare piper si alte arome ... in paralel am fiert rosiile taiate mici pina cind au fost gata pentru afi blend-ate, am asezonat cu sare si piper.
Morcovii i-am facut pure. Rosiile galbene le-am scobit cu o lingura si le-am umplut cu mixul de carne si ceapa, peste care am pus cascaval si le-am dat la cuptor pentru 15 minute. Vinetele taiate fin cam 1-1, 5 mm grosime, le-am uns cu ulei si le-am rumenit in tigaie.
Am montat folosind doua cercuri de marimi diferite tangente in felul urmator: pure-ul de morcov in mijloc iar sosul de rosii in afara. Peste pure-ul de morcov am pus o felie de vinete si deasupra rosia umpluta. Am adaugat si putin marar pentru contrast.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii