Risotto cu Fenicul si Cirnat Proaspat

Postat pe: 25-03-2011
(0)

Ingrediente

pentru 2 persoane:
100-120 gr orez
1-2 fenicul (doar partea centrala, miezul, nu si foile externe)
1 lingurita de ceapa tocata /rasa
100 gr cirnat proaspat de porc (numai carnea cruda fara mat)
50 gr unt
ulei de masline
parmezan ras
spa de carne sau de zarzavat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Puneti intr-o cratita speciala pentru risotto (cu fund gros) jumatate din cantitatea de unt si putin ulei si inabusiti ceapa pina cind devine transparenta si se inmoaie.

Adaugati carnea de cirnat* pe care o striviti cu furculita sau cu dosul lingurii de lemn si mai apoi feniculul taiat fisii.

Adaugati orezul, amestecati pina cind si orezul devine usor transparent si apoi adaugati supa fierbinte, incet incet asa cum se face pentru orice risotto (reteta clasica).

Cind orezul este copt "al dente" luati cratita de pe foc si adaugati restul de unt si brinza/ parmezanul ras. Aestecati si lasati citeva minute sa se odihneasca apoi serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Risotto cu Fenicul si Cirnat Proaspat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Risotto cu Fenicul si Cirnat Proaspat