Rasol de porc cu sos Remulad

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

rasol de porc portionat
untura 3 linguri mari sau ulei cca 100 ml
3 morcovi taiati rondele mai groase
1 radacina patrunjel taiata si ea mai mare
2 legaturi ceapa verde
4 catei usturoi pisat
sare , piper macinat , delikat

Mod de preparare

Rasolurile se taie la mijloc in doua , dar nu de tot , atat cat sa poata fi usor de impartit la servire.
Prajim rasolul sarat si piperat in untura si apoi il scoatem deoparte. Punem in cratita morcovii si patrunjelul radacina taiat, si punem peste el bucatile de rasol prajite(se prajesc la foc iute numai cat sa prinda un pic de crusta).
Punem peste apa , cat sa fie acoperite , adaugam usturoiul pisat , ceapa verde taiata rondele un pic de delikat si apoi se acopera cratita cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 1 ora dupa care se ia folia si se lasa pana scade apa de pe el.

Cat timp sta rasolul in cuptor pregatim sosul Remulad in felul urmator :

Facem o maioneza din 2- 3 oua la care adaugam castraveciori murati ,decojiti si dati prin razatoarea mica (vreo 4-5 buc) , 2 oua fierte tari si dati si ei pe razatoarea mica (se pot si taia cuburi marunte),patrunjel verde tocat fin, tarhon tocat (eu nu am pus ptr. ca nu am avut), sare ,piper dupa gust.

Garnitura am facut orez si mazare cu fasole verde calite pe unt.
Pe farfurie asezam garnitura ,rasolul si apoi se pune si sosul Remulad din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rasol de porc cu sos Remulad" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rasol de porc cu sos Remulad