Racitura de Pasare

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

o jumatate de gaina(de tara)
morcovi 3 buc
ceapa 2 buc
3 pliculete gelatina
6-8 catei usturoi
sare

Mod de preparare

Se fierbe gaina portionata cu legumele pana carnea este bine fiarta apoi se scoate se lasa sa se mai racoreasca zeama, se adauga usturoiul pisat apoi zeama se strecoara.

Gelatina se dizolva in putina zeama calduta dupa care se rastoarna in restul de zeama amestecand-o.

Carnea se aseaza in castronele (asa am pus eu ca sa fie mai adunat) si se pune zeama deasupra.

Se da la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Racitura de Pasare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

marian40
•  12.12.2012 18:49:33

fara gelatina n-ai incercat incearca fara frica sa vezi ca este mai buna

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Racitura de Pasare