Racitura de Pasare

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

o jumatate de gaina(de tara)
morcovi 3 buc
ceapa 2 buc
3 pliculete gelatina
6-8 catei usturoi
sare

Mod de preparare

Se fierbe gaina portionata cu legumele pana carnea este bine fiarta apoi se scoate se lasa sa se mai racoreasca zeama, se adauga usturoiul pisat apoi zeama se strecoara.

Gelatina se dizolva in putina zeama calduta dupa care se rastoarna in restul de zeama amestecand-o.

Carnea se aseaza in castronele (asa am pus eu ca sa fie mai adunat) si se pune zeama deasupra.

Se da la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Racitura de Pasare" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la LORY

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Racitura de Pasare